Зміст

Консультант

Обстеження дорослих пацієнтів з приводу гострого болю в животі Біль у животі часто трапляється в амбулаторній практиці, діагностувати його етіологію буває важко. Тому логічний та послідовний підхід до діагностики етіології болю в животі має важливе значення.

Кортикобазальна дегенерація Клінічний діагноз кортикобазальної дегенерації досить складний через перекриття з іншими нейродегенеративними хворобами.

Медицина, яка базується на доказах

Застосування вагінального кільця, яке містить етоногестрел та етинілестрадіол, для гормональної контрацепції Комбіновані оральні контрацептиви — один із найважливіших винаходів у галузі акушерства-гінекології минулого століття, ці препарати у всьому світі застосовують більш як 100 мільйонів жінок.

Улюблені напої — пити чи не пити? Від самого початку кава здобула популярність не лише завдяки аромату і смаку, а й (мабуть, насамперед) завдяки кофеїну та його тонізуючим властивостям.

На закінчення номера

Депресія і її роль у житті геніальних осіб У цій статті ми розповімо про стосунки з депресією у тих, кого називають великими.

Чи є у стовбурових клітин клінічне майбутнє?

Вправи для вашого мозку

Зміст журналу за 2008 рік

Грудень
2008
Том XXV
Число 6